Zübeyde Hanım Ortaokulu

Vizyon: İçinden çıktığı toplum için yaşayan ve üreten yiğitler yetiştirmek...

Misyon: Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü gelişime açık, ulusal kültürünü özümsemiş, aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: Güreş, voleybol gibi sportif etkinliklerde okulumuz Türkiye genelinde derecelere sahiptir.

Saatler: 09:00 - 15:20 Öğlen Arası: 13:00-13:50 saatleri arasındadır.
Isınma: Merkezi sistem-doğalgaz
Servis Bilgisi: Öğrenci servisi mevcuttur.
Sportif Etkinlikler: Güreş, Voleybol
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak 4006
Proje Çalışmaları: e-Twinning, Codeweek, Tema Okul

Telefon - 0262 641 3120

WEB - https://gebzezubeydehanimoo.meb.k12.tr

Adres - Gaziler Mah. 1706 Sokak No35 GEBZE/KOCAELİ

Yerleşim Yeri - Gaziler Mah. 1706 Sokak No:35 - GEBZE/KOCAELİ

Adres - Gaziler Mah. 1706 Sokak No35 GEBZE/KOCAELİ

Ulaşım Okulumuza,İstanbul istikametinden İnönü Mahallesine giden Gebze-Harem minübüsleriyle ulaşabilmek mümkündür.Ayrıca Gebze merkezden mutlukent ulaşımı olan tüm otobüslerle ve Gebze Mutlukent-Huzurkent tarafından 558 nolu otobüslerle okulumuza en yakın olan İbrahim Ağa Caddesine ulaşabilirsiniz.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezinde olup Gebze çarşıya 10-15 dakikalık yürüme mesafesinde bulunmaktadır.