Okul Müdürümüz Fatih Canar'ı yeni okuluna uğurluyoruz.

Okul Müdürümüz Fatih Canar'ı yeni okuluna uğurluyoruz.

Okul müdürümüz Fatih Canar'ı yeni okuluna uğurladik. Tüm emekleriniz için çok teşekkür ederiz. Haberin devamı için tıklayınız...

29.07.2023 225

Değerli Okul Müdürümüz Fatih Canar,

28 Temmuz 2023 tarihiyle, okulumuzdaki görev süreniz sona ermiştir. Gönlümüzün ve zihnimizin derinliklerinden gelen bir hüzünle ve minnet dolu duygularla bu satırları kaleme alıyoruz.

Siz, okulumuza sadece bir müdür olarak değil, aynı zamanda bir rehber ve ilham kaynağı olarak katıldınız. Öğrencilerinize ve öğretmenlerinize olan desteğinizle, okulumuzda eğitim kalitesini yükseltmek ve öğrencilerin geleceğe daha güvenle ilerlemelerini sağlamak için elinizden gelenin en iyisini yaptınız.

Her zaman güler yüzlü ve anlayışlı yaklaşımınızla, birçok öğrencinin hayatında unutulmaz izler bıraktınız. Sizden öğrendiğimiz değerler, disiplin ve tutku, öğrencilerimizin ve personelinizin hayatlarında sonsuza dek sürecek bir etkiye sahip olacaktır.

Gösterdiğiniz liderlik ve adanmışlık ile okulumuzun gelişimine değerli katkılarda bulundunuz. Aldığınız her karar, her projede ortaya koyduğunuz çaba, tüm okul camiasının takdirini kazandı.Artık yeni bir yolculuğa çıkma zamanı geldi. Siz, hepimizin hayatında özel bir yere sahip olacak ve anılarda daima canlı kalacaksınız.

Gösterdiğiniz liderlik, vizyon ve insan odaklı yaklaşımınızı örnek alarak, okulumuzda bu mirası yaşatmaya devam edeceğiz. Sizin gibi değerli bir lideri tanıma ve çalışma şansına sahip olduğumuz için çok şanslıyız. Yolunuz açık, başarınız daimi olsun. Emekleriniz için çok teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

Zübeyde Hanım Ortaokulu